O să amintesc câteva orientări în materie de igienă şi de siguranţă într-un bar.
Întotdeauna fi curat, îngrijit şi respectuos.
Întotdeauna clătiti / spălati echipamentul, după utilizare, chiar şi dupa folosirea aceleasi bauturi.
Întotdeauna spălaţi-vă pe mâini şi uscati-va în mod frecvent, mai ales după contactul cu citricele / sucuri. Aceasta ajută la prevenirea infectarea mainilor.
Verificati-va mainile, mai ales unghile, deoarece acestea sunt întotdeauna la vedere. Păstraţi unghile scurte şi dacă folosiţi lac de unghii, utilizează culori neuter.
Nu fumati sau nu beti în timp ce lucrati în spatele unui bar, se consideră neigienic şi în multe ţări este, de asemenea, ilegal.
Dopurile la sampanie trebuie stranse si chiar supravegheate, sampania poate capata un gust rau si pot fi periculoase.
Folositi doar pahare din plastic sau metal pentru sifon sau apa carbozazoasa, racite. Caldura degajata de mana poate sparge paharele din sticla.
Niciodata nu umpleti un pahar pana la margine.


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu