Cuvant inainte
In timp ce la suprafaţa, conducerea unui bar poate arata usoara, de fapt nu este. Iti trebuie o cantitate mare de cunostinte in a avea un bar eficient, controlat si profitabil, asta ar fi o impresie. In afacerile cu produsele alimentare, exista o gramada de moduri de a pierde bani, potentialul venit consistent ramane barul, iar cand ma refer la risipa, lipsa clientilor, bauturile gratis, furtul si vanzarile neinregistrate sunt doar cateva din provocarile inerente prezentate, in cazul, cand niciodata nu ai servit bauturi alcoolice.
Elemente de divertisment
Flair Bartending-ul este o practica de indemanare cu scopul de a distra clientii sau audienta cu aruncarea/jongleria echipamentelor de bar si sticlelor de bauturi in moduri complicate si uluitoare. În ciuda acestor neînţelegeri, trucurile pot fi efectuate în spatele oricarui bar, folosind orice instrument care este asezat şi folosind orice sticla de alcool, indiferent cât de plina este. Flair Bartending-ul a devenit căutati de proprietarii localurilor şi de catre directorii de marketing pentru a ajuta la a face publicitate unui produs alcoolic şi la deschiderea unui bar. Concursurile sunt organizate de mărci de băuturi pentru a atrage barmanii talentati, iar unele companii de ospitalitate sunt antrenate in cursuri de formare profesională pentru a preda tehnici de aruncare şi prinderea. Freestyle Bartending-ul se împarte în două stiluri: working flair sau competition flair. Diferenţa dintre cele două fiind nivelul de risc şi complicaţie a trucurilor, mai mari sunt la concursuri. Good Flair se refera la practica din toata inima, iar divertismentul realizandu-se în acelaşi timp realizand cocktail-uri care se pot consuma. Este o formă de a capta atentia celorlalti intr-un spectacol pentru barmanii încrezători, dar a nu se intelege prin aceasta diferente de idei ale mixologiei şi băuturilor orientate sau intelepciunea servirii la bar.
Working Flair este realizat rapid, din toata inima şi cu mişcări realiste care pot fi efectuate fără încetinirea servirii. Cel mai mult working flair-ul implică sticlele, o sticla, o sticla şi un tin sau ocazional, miscari cu doua sticle. Working Flair-ul este întotdeauna realizat în acelaşi timp pentru a face un cocktail sau a desface o bautura. Aruncarea/jonglarea sticlelor goale nu apartine de working flair. Exhibition Flair se face în scopuri de divertisment şi în scopuri de concurenţă, în general, implică lungi repetari coregrafice. Acest lucru presupune, de obicei pregătire specială al aranjatului de sticle şi este un stil care, în general, nu se pretează la mutarea sticlelor asa cum se intampla intr-un bar de zi. Cu toate acestea, există un număr tot mai mare de baruri antrenate in flair in intreaga lume care au program de prezentare ca parte a operaţiunii de divertisment. Exhibition Flair adesea implică multe obiecte de flair, inclusiv 2,3,4 şi 5 sticle/tinuri, trucuri si practici stabilite.
Working Flair este realizat rapid, din toata inima şi cu mişcări realiste care pot fi efectuate fără încetinirea servirii. Cel mai mult working flair-ul implică sticlele, o sticla, o sticla şi un tin sau ocazional, miscari cu doua sticle. Working Flair-ul este întotdeauna realizat în acelaşi timp pentru a face un cocktail sau a desface o bautura. Aruncarea/jonglarea sticlelor goale nu apartine de working flair. Exhibition Flair se face în scopuri de divertisment şi în scopuri de concurenţă, în general, implică lungi repetari coregrafice. Acest lucru presupune, de obicei pregătire specială al aranjatului de sticle şi este un stil care, în general, nu se pretează la mutarea sticlelor asa cum se intampla intr-un bar de zi. Cu toate acestea, există un număr tot mai mare de baruri antrenate in flair in intreaga lume care au program de prezentare ca parte a operaţiunii de divertisment. Exhibition Flair adesea implică multe obiecte de flair, inclusiv 2,3,4 şi 5 sticle/tinuri, trucuri si practici stabilite.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)

