În Statele Unite ale Americii, deosebirile juridice existente de multe ori diferentiaza restaurantele, barurile, şi chiar tipurile de baruri. Clasificarea acestora variază de la stat la stat, şi chiar şi între municipalităţi. Baruri de bere (uneori numite taverne sau pub-uri) pot fi limitate la vanzarea numai a berii sau, eventual, de vin, cidru şi alte băuturi scab alcolizate. Barurile de licori vand orice de la bere la băuturi alcoolice tari.
Baruri sunt uneori scutite de la interzicerea fumatului , restaurantele depinzand de acest aspect, chiar dacă aceste restaurante au licenţe de băuturi alcoolice. Distincţia dintre un restaurant care serveşte băuturi şi un bar se face de obicei print-un venit procentual din vânzarea de băuturi, cu toate că din ce în ce, interzicerea fumatului include de asemenea si barurile.
In cele mai multe localuri, barurile nu vând băuturi alcoolice, pentru acasa şi acest lucru le diferentiaza în mod evident de magazinele de băuturi alcoolice. Unele berarii şi crame pot servi alcool pentru acasa, în conformitate cu regulile aplicate la magazinul de băuturi alcoolice. În unele zone, cum ar fi New Orleans şi părţi din Las Vegas, magazinele de colt desfac bauturi alcoolice pentru servire. Acest tip de restricţie de obicei depinde de programul de functionare al magazinului. În Pennsylvania şi Ohio, barurile pot vinde şase cutii de bere pentru acasa, doar in prezentarea unui act de identitate. New Jersey permite tuturor bauturilor alcoolice ambalate să fie vândute la baruri şi permite ambalarea berii şi vinului pentru a fi vândute în orice moment. Vânzarea băuturilor alcoolice sunt premise in orice local. Din punct de vedere istoric, vestul Statelor Unite are o trasatura dinstinctiva, saloanele. Multe saloane supravieţuiesc în vestul Statelor Unite, deşi serviciile lor şi caracteristicile s-au schimbat cu vremea. Mai nou unităţile au fost construite în stil salon pentru a accentua sentimentul de unităţi mai mari.




Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu