In Italia, barul este un loc mai similar cu o cafenea, unde oamenii merg în timpul dimineatii sau dupa-amiaza, de obicei, de a lua o cafea, un cappuccino, o ciocolata calda si mananca un fel de gustare cum ar fi de panificatie si sandwich-uri (Panini sau tramezzini). Cu toate acestea, orice fel de băutura alcoolica este servita. Orele de lucru sunt diferite: unele unităţi sunt deschise foarte devreme dimineaţa şi aproape relativ devreme sunt inchise seara , altele mai ales dacă sunt situate alături de un teatru sau de un cinematograf, pot fi deschise până noaptea târziu. În oraşele mari cum ar fi Milano, Roma, Torino sau Genoa, majoritatea barurilor sunt mai mari, asemenea, restaurantelor şi cluburilor disco. Multe baruri italiene au introdus o aşa-numită "Aperitivo" pe timp de seara, în care toţi cei care cumpără o bautura alcoolica, au acces liber la un bufet, de obicei abundent de preparate reci precum salate, paste, legume şi diverse tipuri de aperitive.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu