Barurile de vin

Deşi tendinţa de baruri de vin în Statele Unite nu a fost bine primita în anii ‘80, au început să câştige popularitate în anii '90. Până la începutul anului 2000, barurile de vin au devenit foarte populare şi au început sa aiba o popularitate crescatoare, în multe cartiere metropolitane din întreaga ţară. Acum  barurile de vin  au rivale localurile cu tendinta depasita , cum ar fi cafenele si baruri locale.  Fenomenul Barului de Vin oferă degustarea vinului înainte de a cumpăra filozofia vinului.                                                                                                   

       Barurile de vin pun o viziune nouă asupra degustarii vinuri. Barurile caută să elimine asocierea  vinului cu listele sortimentelor de vin, care coplesesc clientela  şi o înlocuiesc cu o atmosferă mai comuna şi relaxantă. Multe dintre aceste baruri sunt mobilate cu colturi si cabine închise în culori bogate şi canapele de pluş în speranţa ca  oaspeţii lor vor persista.  Barurile de vinuri sunt atente in a  îmbrăţişa stimularea intelectuală legata de vin şi oferă degustari la tejgeaua  barului. Separeul se pretează la o setare buna de socializare cu un simt mai puţin aglomerat şi o chemare mai intimă.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
           Barurile de vin moderne au început să includă o varietate mai mare de opţiuni alimentare. În mod tradiţional asociate cu brânzeturi şi deserturi, barurile de vin sunt căutaţe pentru a combina  vinul cu aperitivul, mancaruri selecţate  pentru a spori simtul gustului. Conceptul aduce gusturile restaurantelor de lux de-a dreptul dezbracandu-le de forma lor exterioara. Proprietarii de restaurant si bucătari-şefi  iau o abordare opusă şi se folosesc barurile de vin ca o oportunitate de extindere.                                                      

Niciun comentariu: